Sang på recept

...

 Når vi synger, sker der en masse gode ting i kroppen. Blodtrykket og indholdet af stresshormoner falder, samtidig med at lykke og kærlighedshormonerne stiger. 

At synge påvirker vores følelsesmæssige tilstand, vi bliver gladere, og vi får kontakt med det dybe åndedræt. 

Sang på recept har fokus på frigørelse af stress, ophobede følelser og fysiske spændinger. Der er fokus på lydens helende effekt, du vil lære metoder, som du kan bruge hjemme til at opnå indre ro og komme i kontakt med dig selv og din livsglæde. 

Kurset indeholder afspænding, åndedrætsøvelser, fysiske øvelser, stemme-meditation, improvisation og kor. 

Medbring liggeunderlag, tæppe og tag løstsiddende tøj på. Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål: Tlf. 20 95 82 29 / Mail: birgittewarberg@hotmail.com

 

Underviser: Birgitte Warberg, sanger, sangskriver og sangunderviser/sangterapeut. Har udgivet cd’en “She keeps on running” med den kvindelige folk/pop-duo VARNA og har arbejdet med stemmer i alle aldre i mange år. Hun er uddannet cand. mag. i musikvidenskab med speciale hos Anne Rosing i sammenhængen ml. krop, psyke og stemme. Og hun har bl.a. videreuddannet sig som vokal lydterapeut hos Githa Ben-David. Mere info på: www.birgittewarberg.dk

                

  • Nummer 181304 - Sang på recept
  • Start 09.02.18 kl. 11:15-15:15
  • Underviser(e) Birgitte Warberg
  • Adresse Møn Skole Stege, Birkevænget 2, 4780 (kort)
    musiklokalet
  • Lektioner 5,00
  • Priser
    Almen   DKK 215,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
09.02.2018 11:15-15:15 Møn Skole Stege Birgitte Warberg Kort

Underviser

Birgitte Warberg

Birgitte er uddannet cand. mag. i musik med speciale i sammenhængen mellem krop, psyke og stemme og har taget den 1-årige stemmeterapi-uddannelse Stemmens kraft, samt sangkurser hos Majbritte Ulrikkeholm, Marie Bergman og Anne Rosing-Schow. 
Hun har videreuddannet sig til vokal lydterapeut hos Githa Ben-David. Hun har mange års erfaring med mennesker og stemmer i alle aldre og på forskellige niveauer.