Sang på recept

...

 

At det gamle kinesiske tegn for musik er næsten identisk med tegnet for medicin er ingen tilfældighed. At synge, give lyd og lytte til musik har en helbredende effekt.

 

Når vi synger, sker der en masse gode ting i kroppen og psyken. Blodtrykket falder, og indholdet af stresshormonet kortisol falder. Samtidig stiger indholdet af lykke- og kærlighedshormonerne oxytocin og endorfin. At synge påvirker vores følelsesmæssige tilstand. Vi bliver glade af det. Desuden får vi kontakt med det dybe åndedræt; vi kommer i bedre kontakt med os selv, og ved fx at synge på den samme tone igen og igen falder kroppen og sindet til ro. Stemmen renser og styrker cellerne. Det er lidt ligesom at tage et indre brusebad.

 

”Sang på recept” har fokus på frigørelse af både stress-energi samt ophobede emotioner og fysiske spændinger. Og fokus på lydens healende effekt. Du vil lære metoder, som du kan bruge derhjemme til at opnå indre ro og komme i bedre kontakt med dig selv. Jeg arbejder ud fra Githa Ben-Davids principper samt de erfaringer jeg har gjort mig igennem mit eget virke som sanger og sangunderviser/sangterapeut.

  

Kurset vil bl.a. indeholde afspænding af kroppen, åndedrætsøvelser, fysiske øvelser, samtale, stemme-meditation, lydhealing, frisyngning og vi vil lytte til musik.

 

Medbring liggeunderlag, tæppe og tag løstsiddende tøj på. Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål: Tlf. 20 95 82 29 / Mail: [email protected]

 

Underviser: Birgitte Warberg, sanger, sangskriver og sangunderviser/sangterapeut. Har udgivet cd’en “She keeps on running” med den kvindelige folk/pop-duo VARNA og har arbejdet med stemmer i alle aldre i mange år. Hun er uddannet cand. mag. i musikvidenskab med speciale hos Anne Rosing i sammenhængen ml. krop, psyke og stemme. Og hun har bl.a. videreuddannet sig som vokal lydterapeut hos Githa Ben-David. Mere info på: www.birgittewarberg.dk

                

  • Nummer 172203 - Sang på recept
  • Start 05.11.17 kl. 11:00-16:00
  • Underviser(e) Birgitte Warberg
  • Adresse Multicenter Præstø, Rosagervej 37, 4720 (kort)
    Yogasal
  • Lektioner 6,00
  • Priser
    Almen   DKK 240,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
05.11.2017 11:00-16:00 Multicenter Præstø Birgitte Warberg Kort

Underviser

Birgitte Warberg

Birgitte er uddannet cand. mag. i musik med speciale i sammenhængen mellem krop, psyke og stemme og har taget den 1-årige stemmeterapi-uddannelse Stemmens kraft, samt sangkurser hos Majbritte Ulrikkeholm, Marie Bergman og Anne Rosing-Schow. 
Hun har videreuddannet sig til vokal lydterapeut hos Githa Ben-David. Hun har mange års erfaring med mennesker og stemmer i alle aldre og på forskellige niveauer.