Tankefeltterapi, informationsaften

...

Mange mennesker i både Danmark og udlandet, har allerede benyttet sig af TFT (tankefeltterapi) og EFT (Emotionel Frihedsteknik), hvor de der igennem har fået det bedre.

Tankefeltterapi ( TFT) og Emotionel Frihedsteknik (EFT) er en revolutionerende metode, som vender op og ned på tidligere påstande om, hvor lang tid det tager at lindre psykiske og fysiske problemer. Metoden er skånsom, virker meget hurtigt og har en høj grad af succes. (Tankefeltterapi og Emotionel Frihedsteknik er et og det samme)

Da metoden er uden bivirkninger, er der ingen begrænsninger for hvad den kan bruges til, og  det er oplagt, at udbrede viden til en større kreds af danskere, som med denne metode kan få det bedre og endda, hvis man ønsker det, kan lære at bruge metoden på sig selv og andre. Alle slags  ubehag, hvad enten det er psykisk eller fysisk, kan forløses med TFT/EFT.

TFT og META-Sundhed

For at finde frem til årsagen til ubehaget, anvendes ofte en META-analyse til kortlægning af de ting, i den enkeltes liv, der tricker for netop det område i kroppen, som er blevet ramt. Derved kan man pejle sig ind på de følelsesmæssige traumer, som skal forløses.

Traumer sætter sig spor i -og stresser kroppen, så den kan have svært ved at komme sig. Og netop i disse år, er man blevet mere og mere bevidst om, at stress bærer ansvaret for en lang række folkesygdomme.

Ikke den slags stress, hvor vi har for meget at gøre, men en mere grundlæggende og oftest langvarig stresstilstand, skader vores immunforsvar.

METODEN ER OGSÅ GODKENDT SOM EN EVIDENSBASERET BEHANDLINGSFORM I USA.

TFT/EFT kombinerer Østens viden om kroppens energibaner med psykologisk samtaleterapi. Kroppens energi baner, kendt fra akupunktur, stimuleres med en let banken forskellige steder på kroppen, samtidig med den behandlede fokuserer på sit ubehag. Resultatet er en forbløffende effektiv behandling, der hurtigt og effektivt eliminerer psykisk og fysisk ubehag. Tankefeltterapi er udviklet, af den amerikanske psykolog Dr. Roger Callahan i 1980 og senere hen i 1993 udviklede hans mest succesrige elev Gary Graig, en version af teknikken og kaldte den Emotional Freedom Techniques.

Praktisk information

  • Nummer 172118 - Tankefeltterapi, informationsaften
  • Start 31.10.17 kl. 18:00-21:00
  • Underviser(e) Hanne Andersen
  • Adresse Gåsetårnskolen Iselinge, Chr. Richardtsvej 33, 4760 (kort)
    Lokale 505
  • Lektioner 4,00
  • Priser
    Almen   DKK 160,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
31.10.2017 18:00-21:00 Gåsetårnskolen Iselinge Hanne Andersen Kort

Underviser

Hanne Andersen

Erhvervserfaring:

 

Mange års erfaring som socialrådgiver/uddannelsesvejleder indenfor specialområdet med både unge og voksne med alvorlige fysiske og psykiske problemstillinger.

Seneste tre år med egen deltids virksomhed med coaching og undervisning i stresshåndtering. Individuelt og i grupper.Uddannelser

·        2016 IMMA cert. TFT og META Practitioner. Heilesen&Mygind Hellerup

·        2013 Eksamineret Stresscoach. Forebyg-Stress København

·        2008 Diplom i Uddannelses- og Erhvervsvejledning.  UCSJ

·        1990 Socialrådgiver. DSH København

·        1985 Indvandrerlærer i dansk som 2.sprog VPC

·        1984 Voksenpædagogisk Grunduddannelse VPC

Se underviserens hjemmeside