Maling i mandalaform 2

...

Genfind din lyst til og dine talenter for at male

Farvevalg og –blanding. Samt komposition og strøg.

 

På dette fortsættersus starter vi som nævnt på kursus 1, men med en ny universel struktur. Dernæst arbejder vi med valg af farver og komposition og andre elementer i billedfladen. Vi folder os ud og bruger udklip og tegninger, ud fra hvad du kan og ønsker. Med denne udvidelse kan du boltre dig endnu mere med din kreativitet. Vi bevæger os fra fladen og arbejder med dybde og fylde i billedet.

Udgifter til materialer: 100 kr (paintpots med farve i kun til kurset( hvis du ikke allerede har købt et startsæt på 1.kursus), 3 stykker akvarelpapir 300g/m, kompendiemateriale). Jeg vil medbringe udvalgte farver og materialer til salg.

Medbringes: syltetøjsglas, blød klud, lineal (helst 60 cm) og passer (kan købes på Vicca.dk og den hedder Maped technic compact 5 dele med vedhæftning som poscatusserne kan gå i/112,-kr).

 

 

Lærer og vejleder Billedkunstner Hanne Marie Elmo Jensen

Ring og hør nærmere på 25390988

Kig ind på www.male-i-mandalaform.simplesite.com for yderlige information om maleformen og kunstneren.

 

 

 

  • Nummer 181306 - Maling i mandalaform 2
  • Start 07.04.18 kl. 10:00-17:00
  • Underviser(e) Hanne Marie Elmo Jensen
  • Adresse Møn Skole Stege, Birkevænget 2, 4780 (kort)
    Formning
  • Lektioner 16,00
  • Priser
    Almen   DKK 608,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
07.04.2018 10:00-17:00 Møn Skole Stege Hanne Marie Elmo Jensen Kort
08.04.2018 10:00-17:00 Møn Skole Stege Hanne Marie Elmo Jensen Kort

Underviser

Hanne Marie Elmo Jensen

Billedkunstner Hanne Marie Elmo Jensen

Opr.uddannet og arbejdet som bibliotekar for voksne og børn, senere uddannet som massagelærer og psykoterapeut med praksis og kursusvirksomhed.

Senest har jeg taget en pd.i pædagogisk psykologi, som har været nyttig, når jeg understøtter den enkelte i at finde sit eget udtryk.

Jeg har undervist i mange sammenhænge senest på Færøerne, hvor jeg har et fortløbende hold

i Male i mandalaform.

 

Jeg har været kreativ og malet hele mit liv, men først nu kunnet dyrke min passion fuldt ud. Med en del kurser og daglig træning i bagagen, har jeg fundet ind til talenter, som jeg ikke troede, at jeg havde. Nu træner og udvikler jeg at male og tegne og finder hele tiden nye veje.

Glæden ved at konstruere og male i mandalaformer – og derigennem at finde nye talenter og måder at folde dem ud – det brænder jeg for. Så det vil jeg gerne formidle videre til alle jer derude, der kunne have den mindste lyst til at prøve at gribe en blyant og en pensel.