Maling i mandalaform 1

...

Genfind din lyst til og dine talenter for at male.

Skitse og intuitiv maling

 

Ved at male i en universel geometri: Livets Blomst, kan alle lave sit eget personlige og smukke billede med dejlige farver. Vi skitser op med passer, lineal og viskelæder. Vi henter inspiration fra vort indre kreative lag og stresser helt af og kommer til stede ved at bruge lette mindfulnessmeditationer. Med de tilhørende materialer og metoden kan du bagefter tage dig en stund derhjemme, og finde ro og fred midt i hverdagens hurlumhej.

Giv dig selv en weekend i ro og fred væk fra hverdagens rutiner – hver dag 10-17.00 – og opdag nye kreative sider af dig selv.

Udgifter til materialer: 300,-kr (lille pakke – 3 pensler, afmålte gouachefarver (et vandfarveprodukt) i paintpots kun til kurset, 3 poscatusser og 2 guld/sølv gelpenne, 3 stykker akvarelpapir 300g/m, specialhviskelæder, kompendiemateriale)  - eller 500,-kr (stor startpakke – 3 gode pensler, gouachefarver/ startsæt, 3 poscatusser og 2 guld/sølv gelpenne, paintpots, 3 stykker akvarelpapir 300g/m specialviskelæder, fuldt kompendie).

 

 

Medbringes: syltetøjsglas, blød klud, lineal (helst 60 cm) og passer (kan købes på Vicca.dk og den hedder Maped technic compact 5 dele med vedhæftning som poscatusserne kan gå i/112,-kr).

 

Lærer og vejleder Billedkunstner Hanne Marie Elmo Jensen

Ring og hør nærmere på 25390988

Kig ind på www.male-i-mandalaform.simplesite.com for yderlige information om maleformen og kunstneren.

 

 

Praktisk information

  • Nummer 181305 - Maling i mandalaform 1
  • Start 10.03.18 kl. 10:00-17:00
  • Underviser(e) Hanne Marie Elmo Jensen
  • Adresse Møn Skole Stege, Birkevænget 2, 4780 (kort)
    Formning
  • Lektioner 16,00
  • Priser
    Almen   DKK 608,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
10.03.2018 10:00-17:00 Møn Skole Stege Hanne Marie Elmo Jensen Kort
11.03.2018 10:00-17:00 Møn Skole Stege Hanne Marie Elmo Jensen Kort

Underviser

Hanne Marie Elmo Jensen

Billedkunstner Hanne Marie Elmo Jensen

Opr.uddannet og arbejdet som bibliotekar for voksne og børn, senere uddannet som massagelærer og psykoterapeut med praksis og kursusvirksomhed.

Senest har jeg taget en pd.i pædagogisk psykologi, som har været nyttig, når jeg understøtter den enkelte i at finde sit eget udtryk.

Jeg har undervist i mange sammenhænge senest på Færøerne, hvor jeg har et fortløbende hold

i Male i mandalaform.

 

Jeg har været kreativ og malet hele mit liv, men først nu kunnet dyrke min passion fuldt ud. Med en del kurser og daglig træning i bagagen, har jeg fundet ind til talenter, som jeg ikke troede, at jeg havde. Nu træner og udvikler jeg at male og tegne og finder hele tiden nye veje.

Glæden ved at konstruere og male i mandalaformer – og derigennem at finde nye talenter og måder at folde dem ud – det brænder jeg for. Så det vil jeg gerne formidle videre til alle jer derude, der kunne have den mindste lyst til at prøve at gribe en blyant og en pensel.