Spidskål med dild og soltørrede tomater

4 personer

Ingredienser

1 spidskål

50 g soltørret tomat

1 spsk. kapers

1 rødløg

1 bundt dild

Sennepsdressing:

3 spsk. hvid balsamico

1 spsk. grov sennep

1 tsk. rørsukker

1 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde

Skær spidskålen i tynde skiver og skyl dem forsigtigt i koldt vand.

Lad den dryppe af godt, og læg den på et fad.

Skær soltørret tomat i tern, hak rødløget fint, og pluk dilden.

Pisk sennepsdressings ingredienserne sammen.

Bland det hele i en lille skål, hæld sennepsdressing i, og vend det hele rundt.

Hæld over kålen og lad det trække 10-15 min. inden servering.

Tip!

Godt tilbehør til kogte kartofler, stegt mad eller grill.

Energi pr. person: 599 kJ (143 kcal) Energifordeling: Protein 18 %, Kulhydrat 52 %, Fedt 30 %

gg.jpg